Kokstadflaten 32 AS

Beskrivelse av Lokalene

Kokstadflaten 32 er en industripark bestående av 3 bygg, Bygg A, Bygg B og Bygg C. Industriparken ligger midt i næringskjernen på Kokstad med korte avstander til kollektivtransport og andre bydeler i Bergen. Hele Kokstadflaten er industriregulert og det er et område i stor vekst med mange muligheter. Vi kan tilby lokaler i ulike størrelser for næring og industri til forskjellige forretningsområder som ønsker å ligge i et sentralt område med gode utgangspunkter for fremtidens marked. Lokalene er av ulik standard med et godt utgangspunkt i et voksende og levende område, med stor trafikk langs Kokstadflaten.

Bygg A huser i dag en rekke ulike næringsvirksomheter med hovednæringer som bilindustri og verksted. I tillegg er øverste etasje kontorområder for ulike leietakere. Ca 250 kvm ledig kontorarealer her.

Bygg B består av industrivirksomhet i første etasje og kontorlokaler i byggets andre og tredje etasje. 

Bygg C er en stålhall for industri/verkstedsvirksomhet, deler av hallen er rålokale uten varme og kan leies etter antall ønsket kvm.

Beliggenhet og adkomst

Kokstadflaten 32 ligger med kort gangavstand til all kollektivtransport, med knappe 400m fra nærmeste bybanestopp og 8min gange til nærmeste busstopp. Til Flesland kan man gå på omkring 20minutter eller kjøre på 4min.

Med bil bruker man 20min fra Bergen sentrum til Kokstadflaten hvor det finnes gode parkeringsmuligheter på eiendommen for leietakere og kunder.

Byggene har ulike hovedinnganger noe som gjør at kun leietakerne på det bestemte stedet har tilgang. Adkomst fra underetasje og første etasje.

Mer info

Byggets lokaler er av varierende standard og vi ønsker å imøtekomme leietakers behov med et samarbeid på eventuelle oppgraderinger og tilrettelegginger av lokalene.


Kontaktperson

Ole Kristian Johannessen

Eiendomsdirektør

915 53 433
okj@wci.no

Fakta
Areal:
550kvm + 100-1000kvm
Etasje:
1etg. og 2etg.
Standard
Energimerke
Fasiliteter
 • Parkering
  Parkering
 • Møterom
  Møterom
 • Vaktmester
  Vaktmester
 • Garderobe
  Garderobe
 • Sykkelparkering
  Sykkelparkering
Kart
Del

Er du interessert i å leie i Kokstadflaten 32 AS ?

 • West Coast Invest AS
 • Kokstadflaten 30
 • 5257 Kokstad