Om WCI

Næringslokaler med leietakers behov i fokus og optimale miljø- og energiløsninger

West Coast Invest er et innovativt selskap som arbeider med utvikling av eiendommer, handel og shipping. Vi er betydelig opptatt av miljø- og energivennlige løsninger. I alle våre nye bygg legger vi opp til et miljøvennlig perspektiv, med avfallssortering fra første dag i tidlig produksjonsfase til geobrønner for energiutnyttelse i det ferdige bygget. Vi velger alltid geobrønner for oppvarming og kjøling, hvor det er mulig og vi har alltid en langsiktig plan med våre investeringer.

Selskapet er en familiebedrift med opprinnelse i Bergen, stiftet i 1962 av Helge Eide Knudsen. WCI startet med å investere i eiendom for å huse butikkene i datterselskapet Spar Kjøp AS. Siden den gang har WCI utvidet eiendomsporteføljen til over 270.000kvm på landsbasis. I dag drives selskapet av sønnenene til Helge, Tom Eide Knudsen og Iwan Eide Knudsen.

West Coast Invest jobber som både forvalter, utleier, vedlikeholder og drifter av eiendommene, med høy kompetanse og et stort fokus på miljø og livssykluskostnader. Vi ønsker å vise leietakerne at det er en reel langsiktig økonomisk gevinst ved å investere i moderne næringslokaler.

I over 10 år har WCI hatt et nært samarbeid med Christian Michelsens Institutt, som bruker våre energibrønner/geobrønner til forskning på Geoenergi.

West Coast Invest AS er kvalifisert til Factlines' nye verifiseringsmerke for åpenhetsloven. Dette merket er en bekreftelse på at WCI respekterer menneskerettigheter og jobber for å skape gode arbeidsforhold for seg selv, og for deres leverandørkjede

Kontakt oss

  • West Coast Invest AS
  • Kokstadflaten 30
  • 5257 Kokstad