Fellesbygget AS

Beskrivelse av lokalene

Fellesbygget AS ligger sentralt på Kokstads næringsområde, med kort vei til buss, bybane og Flesland. Bygget består av 3 etasjer, hvor første etasjen ferdigstilles november 2017 og skal disponeres som, butikk av Felleskjøpet. Øvrige to etasjer er kontor- og fellesområder som ferdigstilles våren 2018. Fellesbygget er WCI’s nyeste bygg, med over 5000 kvm totalt på de tre etasjene. For WCI har utbyggingen av Fellesbygget vært med et stort fokus på kvalitet og miljø.

Det benyttes blant annet geovarme og passiv kjøling fra brønnparken med 15 geobrønner, noe som vil gi lave energiutgifter for leietakerne. I tillegg benyttes data fra brønnparken som en del av forskningsprosjektet til Christian Michelsen Institutt. Bygget et oppført etter TEK-10 og er et A-klasse bygg.

I tillegg til å være Bergens største næringsareal er Kokstadflaten i svært positiv utvikling både når det gjelder attraktive boområder og utbyggingen av Flesland og bybanen. Området består i dag av et bredt spekter nærings- og servicefunksjoner og mange av Bergens mest fremgangsrike virksomheter ligger her. Med kontorer hos oss på Kokstadflaten 36 har du og din virksomhet en strategisk lokalisering for å utvikle gode kunderelasjoner, samtidig som du er i umiddelbar nærhet til bydeler som Ytrebygda og Sandsli med gode boligområder, idrettsanlegg og skoletilbud.

Kontorarealer i 2 og 3 etasje er ledig for utleie og arealene vil utformes etter leietakers behov og ønsker, med tanke på cellekontorer, åpne landskap, minglearealer og materialvalg.

I byggets andre etasje er det ledig både cellekontorer i kontorfelleskap og rålokaler på ca. 150 kvm.

Byggets 3 etasje har ledig 1750kvm rålokaler.

I samarbeid med arkitekt har WCI laget forslag til utforming av lokalene, men dette kan endres i samråd med leietakers ønsker. Andre etasje består også av squash-bane som vil være tilgjengelig for leietakerne samt felles møterom, auditorium og kantine.

Beliggenhet og adkomst

Fellesbygget ligger bare 300m fra nærmeste bybanestopp og knappe 20 min gange til Flesland. Like utenfor inngangen er det sykkelparkering for byggets leietakere.

Med bil bruker man 20min fra Bergen sentrum til Kokstadflaten hvor det finnes gode parkeringsmuligheter på eiendommen for leietakere og kunder.

Kontorlokalene i 2. og 3. etasje har inngang fra forsiden av bygget, med nøkkelfritt låssystem som kan tilrettelegges per leietaker og adkomst via heis eller trapp.

Utleie

Byggets ledige lokaler i 3. etasje er rålokaler, disse innredes i samarbeid med leietaker og kan lages med cellekontorer, åpne landskap, møterom, vrimlearealer m.m. I Fellesbygget finner du fleksible lokaler for enhver bedrift.


Kontaktperson

Ole Kristian Johannessen

Eiendomsdirektør

915 53 433
okj@wci.no

Fakta
Areal:
2000
Etasje:
2. og 3.
Standard
Høy
Energimerke
A+
Ledig i byggget
 1. 150 kvm rålokaler og 6 cellekontorer i kontorfellesskap
 2. 1750 kvm rålokaler, ledig omgående
Fasiliteter
 • Parkering
  Parkering
 • Kantine
  Kantine
 • Møterom
  Møterom
 • Vaktmester
  Vaktmester
 • Garderobe
  Garderobe
 • Sykkelparkering
  Sykkelparkering
 • Treningsfasiliteter
  Treningsfasiliteter
Kart
Del

Er du interessert i å leie i Fellesbygget AS?

 • West Coast Invest AS
 • Kokstadflaten 30
 • 5257 Kokstad