WCI bygger padelsenter med internasjonal standard på Kokstad

WCI bygger padelsenter med internasjonal standard på Kokstad

-Vi har stor tro på at dette blir et attraktivt og godt besøkt publikumstilbud for både ansatte på Kokstad og folk i regionen. Ambisjonen er å åpne dørene allerede ved påsketider, forteller eiendomsdirektør Ole Kristian Johannessen i WCI Eiendom.

Det nye padelsenteret i Kokstadveien 25 får et totalareal på 2.200 kvadratmeter, og er tegnet for å kunne utvides i fremtiden. Senteret blir ett av de første i Norge som bygges for å kunne avholde profesjonelle turneringer, med blant annet takhøyde på 11 meter. Dette innebærer at NM og internasjonale turneringer kan arrangeres på Kokstad.

–  Mange padelhaller i Norge er etablert i eksisterende bygg som ikke oppfyller internasjonale krav. Det nye senteret bygges for padel, og får høyeste kvalitet i alle ledd, fra banedekke og glassbur til ventilasjonsanlegg og tekniske løsninger. Dette skal bli et A-bygg, forteller Johannessen.

Padelsenteret får totalt syv baner, i tillegg til garderober, toaletter og sosiale soner med høy standard.

Padelfrest investor- og kompisgjeng

WCI Eiendom skal eie og utvikle bygget, mens leietaker er en padelfrelst kompisgjeng på syv personer, deriblant Einar Øgrey Brandsdal og Lasse Sundell.

Brandsdal er gründer av kjente nettbutikker som netthandelen.no og blivakker.no. Sundell er daglig leder i Rocket Padel og We Love Padel, og deleier av et annet padelsenter på Østlandet. Han skal tilbringe mye tid i det nye senteret på Kokstad for å skape enda mer interesse i regionen for det raskt voksende racketspillet.

– Padel er blant de raskest voksende idrettene i verden, og beliggenheten på Kokstad er ypperlig. Området ligger midt i bergensregionen, og det jobber ca. 10.000 mennesker her. Vi gleder oss til å åpne dørene og skape et stort padelmiljø, sier Brandsdal.

Padelsenteret får god parkeringsdekning og beliggenhet med kort gangavstand til kollektivtilbud. I tillegg blir det sykkelparkering og gangvei til bybanen.

Det er entreprenøren Backe Bergen som har fått oppdraget med å bygge det nye senteret.

(Tekst hentet fra Estate nyheter, Tore Årdal)


Dato: 2022-09-14
Del